Vote for Crafters United

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Dream_Theater
Status Offline
Spelers Onbekend (54 minutes ago)
Uptime 0.34 %
Website http://crafters-united.nl
IP: 86.84.172.146
Kopieer

Survival PvP Legaal Votifier Server Versie 1.2.5

Beschrijving

Wij zijn een Nederlands talige freebuild multiworld server. 24/7 online. Heb je problemen post ze hier. We beschikken over een survival wereld met towny/dynamische economy en mc jobs (werken voor je centen ) De server word gehost op een dedicated pc die beschikt over een i7 2600k (geklokt op 4,8ghz) en 12gb DDR 3 Ramm. Waardoor we 256 slots kunnen aanbieden, je zult dus altijd op de server kunnen komen.

Bij ons geen lange doolhoven,
geen muren,
geen quizen,
geen admins die zich het beste voelen van de server.
Maar gewoon vriendelijke mensen die met elkaar lekker survivallen en leuke dingen bouwen in de creative world.

Onze capital city die in opbouw is:Uiteraard kun je zelf ook een stad stichten, meer info hierover vind je op de pagina in-game info.

Onze server heeft 2 worlds waar je op kunt spelen. Standaard ben je een Nieuweling die alleen in de survival wereld kan spelen. Maar als je door de admins goed gekeurd word als volwaardig member mag je ook een bezoekje brengen in de creative world. In het begin zul je dus door een admin een beetje gevolgd worden (gezien en ongezien). Als hij/zij vind dat je een nette speler bent dan mag je ook in de creative world gaan bouwen. Als nieuweling word je standaard lid van de capital city. Dit betekent dat je geen anderre spelers kunt aanvallen die ook nieuw zijn. (maar je kunt wel aangevallen worden door spelers van anderre steden, meer hierover op de pagina in-game info)


je kunt ook voor ons stemmen

Het ip van onze server: 86.84.172.146:25565

We hopen je snel te mogen verwelkomen op de server.
Adriaan
Owner Crafters United.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl