Vote for FreshCoal

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem webbie123
Status Offline
Spelers Onbekend (1 month ago)
Uptime 37.91 %
Website http://freshcoal.com
IP: server.freshcoal.com
Kopieer

Survival Creative PvP Cracked Votifier Server Versie 1.2.5

Beschrijving

FreshCoal (server.freshcoal.com) is een Minecraft server zonder whitelist en kan bezocht worden door iedereen.
Voor je op de server kunt moet je jezelf even registreren op de site. Je gebruikersnaam/wachtwoord moeten hetzelfde zijn als ingame! Je kunt direct beginnen met bouwen! We raden we aan even de Town Hall te bezoeken zodat al je vragen beantwoord zijn.

Onze server heeft meerdere werelden in één wereld. Hierdoor loopt de server sneller en is er geen lagg. Speel in de survival of pvp wereld en doe mee met wedstrijden!


Het PvP deel van de server onder andere uit een Arena (Colosseum, Flavisch Amfitheater) waar je in team blauw of rood terecht komt. Vervolgens kun je een bepaalde class kiezen door op een sign te klikken. Als beide teams klaar zijn moeten ze op het iron block in de beginkamers klikken en kan de strijd beginnen. Je komt dan midden in het vechtgedeelte van de Arena terecht om elkaar te verslaan... maar er zijn nog een aantal verborgen hindernissen...

Er is ook een Faction PvP wereld waarbij je met een team of alleen tegen andere kunt strijden. Durf jij het aan!

De survival wereld draait ,zoals de naam al doet vermoeden, om overleven. Het is in feite de \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Vanilla\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' versie van Minecraft maar met meer spelers. Er is wel een \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'iConomy-systeem\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' aanwezig dat het iets makkelijker maakt om items te krijgen. Door mobs te doden en door de inkomsten van je eigen shops krijg je FreshCoals. Je kunt dus zelf een shop openen en items kopen uit shops van andere spelers.

Server ip: server.freshcoal.com
Website: www.freshcoal.com
Twitter: FreshCoalServer

Algemene regels

Niet schelden
Geen transparante texture-packs
Geen mods
Geen spam
Respect voor elkaar

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl