Vote for 24/7 UltraHardCore PvP Raid Se

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (37 minutes ago)
Uptime 1.56 %
IP: 85.114.128.52:25678
Kopieer

Survival PvP Legaal Versie 1.6.2

Beschrijving

ultraHardcore server is een Survival PvP server, je mag (bijna) Alles.

2
Link

Er zijn eigenlijk maar 3 regels.
1. Niet spawn campen
2. Doe normaal in de chat, dus geen spam etc
3. Gebruik geen mods als xray etc.

Wat is UHC?
UHC is een plugin voor minecraft, het is een moeilijke versie van hardcore survival. Je krijft je levens niet terug van je hungerbar. Maar je kan wel dood gaan als je geen eten meer hebt.

Je kan op 3 manieren kracht terug krijgen:
1. Door een gouden appel. Dit geeft je 2 hartjes terug
2. Door een gouden hoofd. Als iemand dood gaat laat hij/zij zijn/haar hoofd vallen. Als je deze oppakt en er goud omheen doen kan je deze eten en krijg je 4 hartjes terug.
3. Door een healtpotion. Hier voor zou je naar de nether moeten.

Deathban
Op dit moment is er nog geen deathban, als je dood gaat kan je meteen respawnen, je komt dan op een random plek in het spel terug. Later als er meer mensen in de server spelen komt er een deathban van 3 uur. Dit betekend dat als je dood gaat je 3 uur niet meer de server in kan. Dit zorgt er voor dat spelers meer voorzichtig spelen, en maakt het dus leuker.

WorldBorder
Er is een WorldBorder met een radius van 1500 blokken. Dit betekend dat je elke richting vanaf de spawn 1500 blokken kan lopen voordat je een grote muur tegen komt die bestaat uit bedrock. Je kan hier niet over heen of onderdoor. Alle spelers bevinden zich dus in een speelveld van 3000 blokken.
Mocht de server heel druk worden kan dit altijd groter gemaakt worden.

Spawn
Er is een spawn gemaakt, de spawn bevind zich in het midden van de map op de 0.0 co÷rdinaten. De spawn is waar je de eerste keer als je in de server komt spawnt. Van af hier kan je kiezen of om de spawn uit te lopen en daar je avontuur te beginnen of je gebruik de random spawn sign. Hier meer word je random ergens in de wereld ge telepoort.

We zijn op dit moment ook bezig om extra dingen in de spawn te maken, zoals een emerald markt. En een plek met anvils. En misschien nog wat voordelen.

Starterkit
Je begint altijd met een starterkit. Als je begint krijg je:
1x Stenen zwaard
1x Stenen Pickaxe
1x Craftingtable
10x Coockie

Plugins
Er draaien een aantal plugins, de meesten zijn om de spawn te kunnen beschermen en uhc mogelijk te kunnen maken. Er zijn van de rest geen plugins die het spel veranderen. (op uhc na dus)

Server IP: 85.114.128.52:25678

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl