Vote for DecemCraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 12
Laatste stem TBNRteddy
Status Online
Spelers 2 / 200 (55 minutes ago)
Uptime 90.23 %
Website https://shop.decemcraft.nl/
IP: play.decemcraft.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Factions Vanilla Legaal Votifier Server Versie 1.13.1

Beschrijving

DecemCraft | play.decemcraft.nl [1.13.1]
Wij heten je welkom op DecemCraft.

Survival | Factions | Creative | 1.13.1 | 24/7
Wij beschikken over de gamemodes Survival, Factions & Creative. Onze server staat voor plezier en speel ervaring is daarin erg belangrijk. Alles is vergemakkelijkt voor de speler, waarop wij ons geheel richten. Onze grootste gamemode is survival. Ons beter leren kennen? Lees dan vooral verder.

Survival.
Op de Survival server is griefen niet toegestaan en staat PvP uit. Je zit hier dus goed als je van rustig survivallen houdt en niet wilt dat je bouwwerken gevaar lopen. Natuurlijk hebben we leuke dingen toegevoegd, wat onze Survival uniek maakt. Zo is het mogelijk om simpele trampolines en liften te maken. Zijn er extra achievements aanwezig voor een leuke uitdaging. Is alles mooi versimpelt met een duidelijk design. Kunnen bomen in een keer omgehakt worden en zijn er healthbars te zien bij mobs. Ook protecten is tot in de puntjes verzorgd. De Survival is uitermate geschikt om lekker met vrienden samen het avontuur aan te gaan. Misschien wel een nieuw bouw project? Maar ook alleen kun je hier van alles beleven.

In deze gamemode is er ook een economie aanwezig. Iedereen start met een klein bedrag en kan hier mee doen wat hij of zij wil. Je kunt items en vooral bouwblokken inkopen en verkopen in de hiervoor speciaal bestemde shop in de vernieuwde spawn. Zo kunnen de echte bouwers zich meer focussen op het bouwen.

Factions.
Decem presenteert een geheel nieuw soort gamemode. Het verhaal speelt zich af in een wereld met een custom generator de wereld ziet er dus extra mooi uit. Ook vind je er nieuwe biomes en custom structures. De vele nieuwe mobs die er rond spoken, laten je niet met rust. Zo vind je er Zombie Horses, Ghosts, Giants & Vampires. Overigens is dit maar een kleine greep uit een groot aantal nieuwe mobs. We hebben ons best gedaan om elke mob zijn eigen identiteit te geven. Zo hebben ze speciale namen, drops & skills. Er bevindt zich ook een player rank systeem. Iedereen begint als Starter en door te spelen kun je je rank upgraden. In totaal zijn er 6 player ranks: Starter, Survivor, Explorer, Fighter, Warrior & Legend. Voor elke upgrade moet je bepaalde dingen voltooien. Zo moet je bijvoorbeeld een bepaald XP level bereiken of een aantal mobs doden. Informatie voor elke player rank vind je met het command: /. Bij elke rank upgrade krijg je toegang tot nieuwe content. Je hoeft niets te doen voor een upgrade zodra je alle requirements hebt voltooid, krijg je automatisch je rank upgrade. Naast deze player ranks zijn er ook nog donator ranks. Deze ranks helpen je een beetje op weg, maar zijn zeker niet overdreven. Ook zitten er leuke cosmetische extras aan verbonden. Bij het doden van een Ghost, wat overigens niet zomaar gaat, wha ha ha, heb je kans op een soul drop. Die souls kun je vervolgens in de spawn uitlezen. Souls vertellen je geheimen over de wereld en de monsters die er in leven. Ook geven ze je toegang tot bepaalde plekken. PvP staat aan in deze gamemode, het griefen is hier dan in tegenstelling tot Survival wel toegestaan. Zoals de titel van dit stukje tekst al doet vermoeden kun je ook in Factions samen werken met andere spelers. Voor de echte vechtersbazen onder ons zijn er ook nog zogeheten boss battles. Een van de doelen om een upgrade binnen te slepen, is dan ook altijd het verslaan van een boss. Deze gamemode zit vol verassingen en avontuur, denk jij het aan te kunnen?

Creative.
Hier kun je terecht als je gewoon wilt bouwen, alles is mogelijk. Je hebt de beschikking over extra items zoals player heads. Zien hoe je plots er s nachts uit zien? Geen probleem. Gebruik het command /time en selecteer de juiste tijd in de handige gui. Alleen jij ziet het tijd verschil of de weersveranderingen. Helaas hebben we in het verleden last gehad van lag machines in onze creative server, vandaar hebben we redstone gelimiteerd tot de donator ranks. Die al vanaf 5 euro beschikbaar zijn. De ranks Ultra en Elite geven je zelfs de mogelijkheid om WorldEdit te gebruiken op je 135x135 plot. Het aantal plots dat je kunt claimen is afhankelijk van je rank.

Informatie:
Server-IP: play.decemcraft.nl
Email: [email protected]
Donaties: shop.decemcraft.nl

Namens het DecemCraft staff team wensen wij u nog een fijne dag, en hopen we u snel online te zien.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2018 serverpact.nl