Vote for DecemCraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 10
Laatste stem berryman
Status Online
Spelers 5 / 200 (2 months ago)
Uptime 91.52 %
Website https://shop.decemcraft.nl/
IP: play.decemcraft.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Vanilla Legaal Votifier Server Versie 1.16.2

Beschrijving

DecemCraft | play.decemcraft.nl [1.16.2]
Wij heten je welkom op DecemCraft.

Survival & Creative | 1.16.2
Wij beschikken over de gamemodes Survival & Creative. DecemCraft staat voor plezier. Speel ervaring is daarin erg belangrijk. Daarom is alles versimpeld voor de speler en hebben wij leuke extras toegevoegd. Onze grootste gamemode is survival. Ons beter leren kennen? Kijk dan vooral verder.

Survival.
Op onze server is griefen niet toegestaan en staat PvP uit. Je zit hier dus goed als je van rustig survivallen houdt en niet wilt dat je bouwwerken gevaar lopen. Natuurlijk hebben we leuke dingen toegevoegd, wat onze Survival uniek maakt. Zo is het mogelijk om simpele trampolines en liften te maken. Zijn er extra achievements aanwezig voor een leuke uitdaging. Is alles mooi versimpelt met een duidelijk design. Kunnen bomen in een keer omgehakt worden en zijn er healthbars te zien bij mobs. Ook protecten is tot in de puntjes verzorgd. De Survival is uitermate geschikt om lekker met vrienden samen het avontuur aan te gaan. Misschien wel een nieuw bouw project? Maar ook alleen kun je hier van alles beleven.

In deze gamemode is er ook een economie aanwezig. Iedereen start met een klein bedrag en kan hier mee doen wat hij of zij wil. Je kunt items en vooral bouwblokken inkopen en verkopen in de hiervoor speciaal bestemde shop in de vernieuwde spawn. Zo kunnen de echte bouwers zich meer focussen op het bouwen.

Er bevindt zich ook een player rank systeem. Iedereen begint als Starter en door te spelen kun je je rank upgraden. In totaal zijn er 6 player ranks: Starter, Survivor, Explorer, Farmer, Hunter & Legend. Voor elke upgrade moet je bepaalde dingen voltooien. Zo moet je bijvoorbeeld een bepaald XP level bereiken of een aantal mobs doden. Informatie voor elke player rank vind je met het commando: /ranks. Bij elke rank upgrade krijg je toegang tot nieuwe content. Je hoeft niets te doen voor een upgrade zodra je alle requirements hebt voltooid, krijg je automatisch je nieuwe rank. Naast deze player ranks zijn er ook nog donator ranks.

Creative.
Hier kun je terecht als je gewoon wilt bouwen, alles is mogelijk. Je hebt de beschikking over extra items zoals player heads. Zien hoe je plots er s nachts uit zien? Geen probleem. Gebruik het command /time en selecteer de juiste tijd in de handige gui. Alleen jij ziet het tijd verschil of de weersveranderingen. Helaas hebben we in het verleden last gehad van lag machines in onze creative server, vandaar hebben we redstone gelimiteerd tot de donator ranks. Die al vanaf 5 euro beschikbaar zijn. De ranks Ultra en Elite geven je zelfs de mogelijkheid om WorldEdit te gebruiken op je 135x135 plot. Het aantal plots dat je kunt claimen is afhankelijk van je rank.

Informatie:
Server-IP: play.decemcraft.nl
Email: [email protected]
Donaties: shop.decemcraft.nl

Namens het DecemCraft staff team wensen wij u nog een fijne dag, en hopen we u snel online te zien.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl