Vote for SurviveCraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (1 month ago)
Uptime 3.82 %
IP: mc.survivecraft.nl:10367
Kopieer

Survival PvP Cracked Versie 1.6.2

Beschrijving

SurviveCraft is DE leukste Community van Nederland en Belgie. SurviveCraft is een server die al snel een grote groei maakte binnen de Nederlandse Minecraftservers, vooral de sterke gemeenschap heeft dit gevormd. De server geeft altijd volledige stabiliteit aan zijn spelers.

Het moderatie team is in dit spel om je vragen te beantwoorden en jou te helpen als er iets misgaat. Om dit te doen, zijn er moderators spelers. Ook hebben wij Supportleden met beperkte macht, ze kunnen altijd een antwoord op een vraag geven. GMODs en EIGENAREN (globale moderators en beheerders) zullen ook aanwezig zijn als je geconfronteerd bent met een ernstiger probleem. De werving van de moderators is constant, het team heeft alleen betrouwbare leden die de verantwoordelijk beseffen. Bovendien, de server heeft zijn eigen plugin matiging waardoor moderators beter kunnen controleren en de Spelers die de regels niet volgen kunnen straffen.

Om samen te vatten, SurviveCraft is een PvP & Faction server, Speler tegen Speler, Faction tegen Faction, dat een balans tussen prachtige gebouwen en meedogenloze gevechten tussen spelers heeft en een geweldige (veilige) community beschikt.

Wij hopen jou ook op de server te zien.

- De SurviveCraft Team

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl