Vote for SimJoos Minecraft Server

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (44 minutes ago)
Uptime 0.02 %
IP: 198.27.74.64:25585
Kopieer

Survival PvP Legaal Versie 1.5.2

Beschrijving

Dit is de server van mij (SimJoo). Op de spawn hebben we verschillende pilaren met een activiteit erin. Deze activiteiten zijn:

1. MobArena
Dit is een arena waar je oneindig waves aan mobs kan bevechten. Alle waves zijn door mij opgezet, soms hele leuke (exploding sheeps.)

2. SurvivalGames
Op spawn kan je een bord vinden om mee te doen met survivalgames. Deze survivalgames is wat anders dan normaal. Nu heb je kompassen waarmee je mensen kan opsporen (klik ermee rechtermuisknop) en paddestoelensoep waardoor je in een gevecht er levens bij kan krijgen.

3. Survival
We hebben ook een stuk waar je kunt survivalen. Dit gaat samen met geld waarmee je spullen kan kopen voor in je survivalwereld. Doe /sell hand om het spulletje in je hand te verkopen. In survival staat pvp uit.

4. StewPvP
Hier kun je vechten. Je krijgt een zwaard, armor en heel veel soep. Deze soep kun je gebruiken om middenin een gevecht er levens bij te krijgen.

5. Team Deathmatch
Een van de leukste dingen, team deathmatch. Dit is gewoon vechten, maar dan in een map die helemaal kapot mag. Als je op de spawn van jou kleur shift drukt, verander je van spullen. Hier kun je ook een ding kiezen dat je met superveel stacks tnt start, en de basis van je tegenstander helemaal kapot bombarderen.

Join snel en speel mee :)

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl