Vote for GrindCraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 750
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Online
Spelers 2 / 50 (5 minutes ago)
Uptime 92.03 %
IP: play.grindcraft.nl
Kopieer

Survival PvP Legaal Versie 1.20.1

Beschrijving

Welkom bij onze op maat gemaakte Minecraft MMORPG-server GrindCraft. Betreed een wereld vol avontuur en ontdekking, waar elke hoek nieuwe uitdagingen en beloningen biedt. Onze server biedt een unieke ervaring met een uitgebreid klassensysteem, complexe plugins en datapacks die de wereld vormgeven, epische bazen, seizoensgebonden overleving en een scala aan aangepaste uitrustingen, inclusief wapens, harnassen en accessoires zoals perks, juwelen en trinkets.

Kies je pad uit een verscheidenheid aan rassen en klassen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en speelstijlen. Of je nu een dappere krijger, een sluwe dief of een bedreven boogschutter wilt zijn, er is een klasse die bij jou past. Ontwikkel je personage verder met skilltrees die je de mogelijkheid geven om je vaardigheden aan te passen en te verbeteren naarmate je avonturen vorderen.

Verken een wereld die wordt gevormd door complexe plugins en datapacks, waar elk aspect van de omgeving is ontworpen om spelers te betrekken en uit te dagen. Van weelderige bossen tot gevaarlijke kerkers en adembenemende landschappen, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Neem het op tegen angstaanjagende bazen die wachten in duistere hoeken van de wereld. Alleen met moed, strategie en teamwork kun je deze krachtige vijanden overwinnen en de waardevolle beloningen verdienen die ze bewaken.

Overleef de veranderende seizoenen terwijl je je aanpast aan de grillen van de natuur. Van het trotseren van barre winters tot het genieten van de overvloed van de zomer, elk seizoen brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee.

Pas je personage verder aan met een scala aan aangepaste uitrustingen, inclusief wapens, harnassen en accessoires zoals perks, juwelen en trinkets. Creƫer de ultieme held die klaar is voor elke uitdaging die op zijn pad komt.

Dus sluit je aan bij onze bloeiende gemeenschap van avonturiers en maak je klaar voor een episch avontuur op GrindCraft.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl