Vote for RamboMC

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 1264
Laatste stem schoenzool68
Status Online
Spelers 32 / 500 (1 hour ago)
Uptime 99.93 %
Website https://rambomc.nl
IP: play.rambomc.nl
Kopieer

Survival Skyblock Legaal Votifier Server Versie 1.20.1

Beschrijving

RamboMC is een Nederlandse minecraft server geschikt voor zowel java als bedrock spelers.

Onze gamemodes zijn altijd op de nieuwste versies beschikbaar waardoor jij nooit de nieuwste features van Minecraft mist.

Onze geschiedenis:
RamboMC is opgericht op 6 januari 2021 en is sindsdien niet meer te stoppen, in ondertussen al 2 jaar hebben wij ons steeds verder ontwikkelt en een enorme groei mogen meemaken. Zo hebben wij 78.000 unieke spelers mogen verwelkomen op ons netwerk en staan wij al lange tijd #1 in de Nederlandse top lijst.

Wat ons uniek maakt:
Wij hebben veel unieke features te ontdekken in de server, hierdoor raak jij vrijwel nooit uitgespeeld omdat er altijd wel iets te doen is. Loop je ergens tegen aan? Ons staff-team staat altijd voor jou klaar, binnen onze support tijden heb je altijd binnen een aantal minuten reactie en streven wij naar een goede oplossing voor jouw probleem. Onze community zal je bij binnenkomst al direct verwelkomen, hierdoor voel je je direct thuis.

Veiligheid:
Wij streven naar een veilige server, hierdoor worden onze servers continue in de gaten houden door vrijwillige moderators. Ook hebben wij regels opgesteld die gevolgd moeten worden, hierdoor is het altijd duidelijk waar jij je aan moet houden om de omgeving veilig te houden voor iedereen.

Gamemodes:
Survival & Oneblock

Natuurlijk kan je pas echt kijken of RamboMC wat voor jou is wanneer je het ervaart, dat kan via de volgende gegevens:
IP: play.rambomc.nl
PE PORT: 19132

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl