Vote for QuaCityMC | Fake Minetopia

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem waiqers
Status Online
Spelers 0 / 100 (52 minutes ago)
Uptime 87.02 %
Website https://quacitymc.tebex.io/
IP: play.quacitymc.nl:25783
Kopieer

Vanilla Votifier Server Versie 1.16.5

Beschrijving

QuaCity is een Minecraft-server waarop je Minecraft Minetopia kunt spelen, een Roleplay-gamemode waarbij je de Nederlandse maatschappij nabootst. Het doel van de server is om rijkdom en macht te krijgen door je eigendommen uit te breiden en geld te verdienen door te werken voor bedrijven, te handelen met andere spelers, enzovoort.

Wanneer je voor het eerst inlogt op de server, krijg je €5000 startersgeld waarmee je jouw reis kunt beginnen. Je kunt dit geld gebruiken om spullen te kopen die nodig zijn om te overleven, zoals eten, drinken en huisvesting. Als je vervolgens bij een bedrijf solliciteert en wordt aangenomen, kun je geld verdienen door taken uit te voeren die aan jou zijn toegewezen.

Er zijn verschillende bedrijven op de server, zoals supermarkten, banken, winkels en restaurants. Je kunt ook je eigen bedrijf starten en jouw producten of diensten aan andere spelers verkopen. Door geld te verdienen kun je meer eigendommen kopen, zoals een groter huis, autos en meer.

Naast het verdienen van geld en uitbreiden van je eigendommen, zijn er ook andere aspecten van de server die je kunt verkennen, zoals het politie- en rechtssysteem. Het serverteam heeft een wetboek opgesteld waarin alle regels en bijbehorende straffen staan beschreven. De politie kan jouw aanhouden en een boete geven als je de regels overtreedt.

QuaCity organiseert ook regelmatig evenementen, waardoor er altijd iets te doen is op de server. Dit zijn vaak grootschalige evenementen waarbij je prijzen kunt winnen en andere spelers kunt ontmoeten.

Kortom, op QuaCity kun je Minecraft Minetopia spelen en jouw weg naar succes en macht uitstippelen door geld te verdienen en eigendommen uit te breiden. Het is belangrijk om de regels van de server te volgen en samen te werken met andere spelers om het spel zo leuk mogelijk te maken. Veel plezier.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2023 serverpact.nl