Vote for Districts Minecraft Server

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem PE-Yannick15151
Status Online
Spelers 0 / 100 (11 minutes ago)
Uptime 99.99 %
IP: server.districts-mc.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Factions Legaal Votifier Server Versie 1.19.4

Beschrijving

Join op IP: server.districts-mc.nl en onze discord: https://discord.gg/nrWvRJjqUf

Welkom bij Districts-MC, dé Minecraft-server waarop je verschillende werelden of districten kan verkennen en beleven. De districten vormen samen het spawngebied en bieden een eindeloze hoeveelheid aan mogelijkheden om te spelen en te ontdekken. Of je nu behoefte hebt aan creatief bouwen of het bevechten van monsters in een prachtige stad, bij ons kan het allemaal. Bovendien geldt, hoe langer je speelt, hoe hoger je rank en dus meer permissies. Zo kan je steeds meer werelden bezoeken en ontdekken.

Om de ervaring voor iedereen op Districts-MC leuk te houden, hebben we een aantal regels opgesteld. Het belangrijkste is dat we elkaar respecteren. Daarnaast zijn cheats, hacks en mods die het spelen makkelijker maken niet toegestaan. Ook het vernielen van andermans creaties (griefing), spamming en ongewenste reclame zijn niet toegestaan. We vertrouwen erop dat alle spelers de instructies van de beheerders zullen opvolgen.

Om de ervaring voor iedereen nog beter te maken, hebben we extra maatregelen getroffen tegen griefing. Zo is het niet mogelijk om te griefen en kan je jouw land of gebouwen claimen door gebruik te maken van onze faction plugin. Hackers en griefers worden direct permanent verbannen.

Benieuwd welke plugins we allemaal hebben geïnstalleerd? Bekijk dan gerust www.districts-mc.nl onder het tabblad Plugins om hier meer over te weten te komen.

Kortom, op Districts-MC server kan je genieten van een ouderwetse survival sfeer en tegelijkertijd genieten van alle moderne mogelijkheden die de game te bieden heeft. Wacht niet langer en kom spelen op onze server.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl