Vote for AbiCraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem lukastars
Uptime 92.21 %
Website https://abicraft.nl
IP: play.abicraft.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Mini Games Legaal Votifier Server Versie 1.18

Beschrijving

Server informatie
IP: play.abicraft.nl
Beschikbare versies: 1.9 - 1.18
Aangeraden versie: 1.18
Gamemodes: Survival | Creative | Minigames

Over AbiCraft
Wij zijn een Nederlandstalige familievriendelijke Minecraft server waar spelers op 1 staan. Maak nieuwe vrienden en ga op avontuur in onze verschillende gamemodes. Op AbiCraft houden we van feestdagen, daarom proberen wij zo veel mogelijk feestdagen mee te nemen in de server met aangepaste lobbys en speciale events.

Survival
Onze Survival gamemode beschikt over anti-cheat & anti-grief. Hiermee kun jij een gebied uit de map van jou maken, zodat alleen spelers die jij vertrouwt bij je spullen kunnen komen. Daarnaast hebben wij nog wat uniekere features in onze Survival gamemode:
- Je krijgt wat tokens voor het spelen op de server, het minen en het farmen van dieren
- Verdien geld door te vissen en maak gebruik van verschillende soorten aas
- Maak je eigen winkel aan en verkoop items aan andere leden

Creative
Kun jij je creativiteit niet genoeg in Survival? In onze Creative plots wereld met plots van 81x81 heb je meer dan genoeg ruimte om de vetste creaties uit te werken. In onze Creative gamemode hebben wij onder andere:
- WorldEdit voor alle leden
- Bewerk armorstand en gebruik ze als decoratie

Games
Heb je even genoeg gehad van alleen maar bouwen en overleven? Zoek afleiding in een van onze vele minigames. Speel met óf tegen je vrienden en ga voor die topscore. Op dit moment bieden wij de volgende minigames aan:
- Build Battle
- SpeedRun
- Splegg
- The Bridge

Forum
Op ons uitgebreide forum kun je van alles vinden. Van tutorials tot een ticketsupport om je te helpen bij problemen. Via het forum kun je ook je bouwwerken delen of gemakkelijk andere spelers om hulp vragen. Ook blijf je via ons forum op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je ideeën insturen voor events.

Toekomst
Op dit moment zijn onze developers en bouwteam leden hard aan het werken aan de gamemodes KitPvP en de minigames BedWars & Village Defense. Wij hopen deze zo snel mogelijk te kunnen openen.

AbiCraft werkt samen met de YouTuber en Twitch streamer Mertabi

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2022 serverpact.nl