Vote for Alamut | Community Server

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Brian_B
Status Online
Spelers 0 / 1000 (21 minutes ago)
Uptime 98.81 %
Website http://alamut.nl/
IP: play.alamut.nl
Kopieer

PvP Kingdom Legaal Votifier Server Versie 1.8 +

Beschrijving

Alamut Oorlog Simulatie & Events.

πŸ‘‘ | Over Alamut,
aangezien steeds meer Kingdom servers snel al dood verklaart werden hebben wij besloten de Γ©cht leuke dingen van kingdom door te pakken,
zoals: Oorlog Simulatie, Survival, Bouwen & Events. Dit zijn dan ook de dingen die jij op Alamut kan & (binnenkort) mag verwachten.

🏹 | Alamut server,
het doel van de Alamut server is het bieden van een speelomgeving voor alle spelers die van kingdom, of de aspecten rondom kingdom houden.
Daarom hebben wij een 24/7 oorlog simulatie neergezet voor de gehele kingdom community. Join de server samen met je kingdom, vrienden of community en speel een game oorlog simulatie op ons uitgebreide repertoire aan mappen, kits & gamerules.

πŸ’Ž | Community is voor Alamut een heel belangrijk onderdeel, wij hebben de community veel te bieden maar kunnen ook veel van ze leren. Als community kan je jezelf bij Alamut aansluiten als Community lead, dit geeft je leuke bonussen voor je kingdom op de Almut server en je krijgt voorrang bij het aanmelden voor events.
Alamut is een server voor de community, door de community.

πŸŽ‰ | Events,
wij proberen bij Alamut eens in de zoveel tijd massale events te organiseren voor de community. enk hierbij aan een all out war, koth of andere toffe evenementen.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2021 serverpact.nl