Vote for Feudalrealms

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Uptime 0 %
Website https://www.planetminecraft.com/server/feudalrealms/
IP: aegis.feudalrealmss.scalacubes.net:2013
Kopieer

Kingdom Legaal Versie 1.16.2

Beschrijving

Wat hebben wij nog meer te bieden?
Naast een geweldige roleplay ervaring, bieden we een geheel unieke spelervaring. Alles is mogelijk in Aegis. Jouw karakter, jouw regels.
Epische locaties voor jouw karakter om te ontdekken en avonturen in te beleven. Benieuwd naar de locaties? Check @feudalrealms op instagram.
Honderden paginas server lore om de wereld een super tof verhaal te geven. Ontdek lang verloren geheimen of gebruik de informatie voor je eigen agenda...
Een plek om je karakter te laten groeien. Van simpele boer tot keizer van het keizerrijk der mensen. Van zwerver naar machtigste magiƫr van Aegis. Het kan allemaal.

Wat is ons doel?
Ons doel is om een plek te zijn waar spelers in een veilige en bekende omgeving leren roleplayen.
Daarnaast willen we ook een hub zijn voor wat meer ervaren spelers om hun stempel achter te laten voor de komende jaren. We willen laten zien dat IEDEREEN in onze community het verschil kan maken. We willen ons daartoe vormen en hopen jullie dan ook snel te zien om dit waar te maken.
https://discord.gg/YCxj4rb

LET OP:
Om op de server te spelen vragen we je om een "character application" te maken. Dit doen we om de kwaliteit van de roleplay te waarborgen.
Wanneer dit karakter is goedgekeurd kan je deelnemen aan onze wereld.

Note: De server is nog niet geopend. We zoeken enorm hard naar bouwers en loreschrijvers dus als je interesse hebt om te helpen, Bericht @Arkhun

We hopen je snel te mogen ontvangen in Aegis.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl