Vote for XP Network

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem SkullOfSnow
Uptime 17.74 %
IP: mc.xp-network.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Legaal Votifier Server Versie 1.7.2

Beschrijving

image

Games:

Alle mini-games zijn die wij aanbeiden zijn hier te vinden. Hier kun je terecht voor parkours, spleef, hunger games en heel veel andere spellen.
Op deze server kun je zelf niks bouwen, maar als je een leuke mini-game of idee hebt die je graag op deze server wil hebben kun je contact opnemen met het staffteam en misschien komt jou mini-game of idee op de server.

Kingdom:

Samen met vrienden en andere spelers het grootste en sterkste rijkdom krijgen, daar gaat het om in deze server. Je kunt in deze server een eigen kingdom beginnen of een bestaande kingdom joinen en begin aan het mooie avontuur van oorlogen, verraad en vriendschappen.

Survival:

Probeer hier te overleven door te mijnen, houthakken, oogsten en nog veel meer, speel ook met vrienden en andere spelers samen. Goed voor uren vermaak.

Creative:

Maak je grootste fantasie werkelijkheid in de creative-server. In deze server ben je in creative-mode, dit betekend dat je oneindige grondstoffen en materialen hebt en je daarnaast ook kunt vliegen, hierdoor kun je de meest ingewikkelde gebouwen maken.

Door gebruik van plots wordt er ook voorkomen dat andere spelers je gebouw kapot maken.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl