Vote for Life of Kingdom

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Lex_Bode
Status Offline
Spelers Onbekend (22 minutes ago)
Uptime 0 %
Website http://realkingdom.nl
IP: LoK.RealKingdom.nl:25575
Kopieer

Survival PvP Cracked Votifier Server Versie 1.5.0

Beschrijving

Onze server is géén Kingdom server zoals DusDavidGames of als anderen. Nee. Wij zijn heel anders. In onze server hebben we twee "Koninkrijken", "Parkitié" en "MinneKrosa". Hier is niemand voor altijd de baas. Je kan alléén Koning worden als je heel lang speelt, veel geld verdiend in Life of Kingdom. Je bent net zolang Koning tot dat iemand anders je er af schopt, dus net zo hoog gekomen bent als jij.

Maar in onze server draait het daar niet alleen om. Het is een Middeleeuwse RPG. Dus je moet zelf overleven, je kan geld verdienen door voor iemand anders te werken, of zelf een winkel te beginnen. Je begint in het verhaal als "Avonturier". Jij bent eigenlijk een zwerver, en je zoekt werk. Je moet helemaal zelf overleven in de wildernis en je mag alleen een huisje bouwen, ver buiten een bewoond dorp. Als je eindelijk word toegelaten in een dorp, krijg je de rank "Dorpsbewoner". Hiermee sta je er niet alleen meer voor, maar heb je meer mensen om je heen. Zo ziet het eruit in de server als je dorpsbewoner bent:

[Naam Dorp] [Dorpsbewoner] Naam: Hallo, welkom op LoK.

Als je uiteindelijk vrij rijk bent, kun je de rank "Burgemeester" kopen met In-Game geld. Hiermee kun je een dorp maken en kun je mensen toelaten in je dorp. Dus Leef je ïn een Koninkrijk.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl