Vote for WhistCraft | play.whistcraft.n

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem iCu_
Status Offline
Spelers Onbekend (28 minutes ago)
Uptime 28.26 %
Website http://www.whistcraft.nl/
IP: 185.114.156.202:25845
Kopieer

Survival PvP Legaal Votifier Server Versie 1.11.2

Beschrijving

Wat hebben wij te bieden?

Wij willen jou graag uitnodigen om te komen spelen op onze WhistCraft server. Wij hebben de volgende gamemodes voor jou in de aanbieding:

• Survival – Test je survival skills in de Overworld.

• KitPvP – Kies een kit die het beste bij jouw speelstijl past, en geef ze van katoen.

Wij proberen een goede speelervaring voor jullie neer te zetten, zonder dat je daar voor hoeft te betalen. Er is een donatie optie beschikbaar voor als je het erg naar je zin het bij ons. Natuurlijk krijg je dan een aantal leuke voordelen tot je beschikking.

De reden dat deze server is begonnen komt omdat de server waar we tot voor kort op speelden te commercieel vonden, meer om de pegels te verdienen dan om het spel en de community, waar het uiteindelijk om draait. Daarom staan wij vooral garant voor niet teveel poespas. Normale leden hebben bij ons even veel in te brengen als de Donateurs. Normale leden hebben bij ons ook al vanaf het begin veel permissies en perks waardoor zij al het benodigde kunnen doen, denk hierbij aan Claimen of shops aanmaken.


Onze Groei.

Wij zijn WhistCraft begonnen op 22 oktober 2015 en wij hebben al een leuk aantal spelers mogen verwelkomen. Wij zien onze server ook stijgen op de verschillende vote-sites. Begin van dit jaar(2017) zijn we weer opnieuw begonnen en we zouden jullie en andere graag naar onze server toe trekken om jullie een leuke ervaring te geven en een leuke community weer op te bouwen.

Join dus nu: play.whistcraft.nl

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl