Vote for JostiCraft (Kingdom)

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem teamscreamer
Status Offline
Spelers Onbekend (34 minutes ago)
Uptime 55.45 %
IP: 188.165.253.111:25590
Kopieer

Kingdom Legaal Votifier Server Versie 1.11

Beschrijving

Op JostiCraft kun je de welbekende gamemode Kingdom spelen, waar je keuze hebt tussen 6 unieke kingdoms. De staff is zeer actief en de server is goed geregeld. Op het moment zijn wij nog opzoek naar 4 koningen en geschikte staff/bouwers. In het midden van de map, is een gigantische clay biome te vinden. Dit noemen wij No mans land. In no mans land kan je custom-made dungeons vinden, elk met een uniek verhaal en natuurlijk handige spullen. Wat oorlogen betreft hebben wij ook een concept bedacht dat je niet overal vind. Op JostiCraft kun je namelijk oorlog voeren voor land. Dit word van tevoren besproken en de winnaar krijgt dit stuk land dan.
Hier onder vind je uitleg over elk kingdom.
Qaba-Dynastie: Dit land word gestuurd door de Farao. Ze leven in de woestijn en hebben niet veel contact met de buitenwereld.
Phalerion: Phalerion is een erg vredelievend land. Ze worden gestuurd door de koning en wonen op de steppe. Ze handelen veel en voeren weinig oorlog.
Kraemor-Empire: Kraemor-Empire word gestuurd door een dictator. Ze zijn erg bloedlustig en zijn dus erg actief op militaire gebieden.
Sparta: Net als Kraemor-Empire is Sparta erg actief als het gaat om oorlog. Ze worden gestuurd door 2 koningen.
Cherbia: Cherbia is een land dat veel handelt en woont in de jungle. Ze worden gestuurd door een Pasja.
Versailles: Dit is een land wat zich erg op rijkdom richt. Ze houden van grote mooie gebouwen en worden gestuurd door de Zonnekoning. Versailles handelt veel met andere landen.
Tiongzhu: Dit is een kingdom dat streng wordt geregeerd door de keizer. Ze leven in een donker bos en voeren niet veel oorlog en niet weinig.

We hebben uiteraard een dynmap.


Server video


Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl