Vote for Freshcoal

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Uptime 36.94 %
Website http://www.freshcoal.com
IP: server.freshcoal.com
Kopieer

Versie 1.1

Beschrijving

image

Over ons
FreshCoal is een Minecraft server zonder whitelist en kan bezocht worden door iedereen.
Voordat je onze server een bezoekje komt brengen vragen wij wel om eerst de regels goed door te lezen, zowel op de borden ingame als op de regels op de website. Nadat je die regels gelezen en geaccepteerd hebt mag je aan een Mod of Admin vragen of je de rank \'Tourist\' mag zodat je kan bouwen.

Multiworld
Onze server heeft meerdere werelden die je kunt bereiken via de portals op de spawnplek in de standaard wereld.

PvP world
De PvP word is een wereld waar het gaat om spelers doden. Er zijn Factions of Groepen met players -die je zelf kan maken en joinen- waarmee je samen vecht tegen andere leden. De bedoeling van factions is om machtig te worden door land te claimen en andere, vijandelijke, factions te verslaan en hun grondgebied te veroveren.

Warzone
Ook is er een Warzone in onze PvP world. War is een minigame met meerdere teams. Je moet met je team (blauw, rood of geel) het andere team proberen uitschakelen. Dit is, in tegenstelling tot de factions, een korte game dit je telkens opnieuw kan spelen.

Survival world
De survival wereld draait -zoals de naam al doet vermoeden- om overleven. Het is in feite de \'Vanilla\' versie van Minecraft maar met meer spelers. Er is wel een \'iConomy-systeem\' aanwezig dat het iets makkelijker maakt om items te krijgen. Door mobs te doden en door de inkomsten van je eigen shops krijg je FreshCoals. Je kunt dus zelf een shop openen en dingen kopen uit shops van andere spelers. FreshCoals kun je kopen op de \'Ranks-pagina\'.

Freebuild world
De Freebuild world draait vooral om bouwen. Hier zijn er verschillende ranks die je kan verdienen en kopen met elk z\'n voordelen. Meer daarover vind je op de ranks-pagina.
Bij de freebuild world horen ook de worlds \'Skylands\' en \'Nether\' waar je alsook je creative brein ten volste kan benutten.

Onze spawn
image

Algemene serverinformatie
Server ip: server.freshcoal.com
Website: www.freshcoal.com
Twitter: FreshCoalServer

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2023 serverpact.nl