Vote for ★ DrugRun 3 | Amsterdam ★

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem GraniteDude
Status Online
Spelers 0 / 150 (15 minutes ago)
Uptime 99.58 %
Website http://www.drugrun.net
IP: mc.drugrun.net
Kopieer

Survival PvP Factions Legaal Votifier Server Versie 1.10

Beschrijving

Welkom bij DrugRun.

Wanneer je voor het eerst binnenkomt bij DrugRun zal je warm verwelkomd worden door onze leuke community. Let er wel op dat de voertaal van de server Engels is, en het is niet toegestaan om Nederlands te praten in de hoofdchat (in Faction chat mag wel).

Je kan er voor kiezen om alleen te starten en een lang avontuur beginnen met het produceren van drugs, of je kan eén van de vele Factions joinen die jou zullen helpen bij het ontdekken van de server. Het maakt niet uit welk pad je kiest, want iedereen zijn hoofddoel is om een beruchte en meedogenloze drug baron te worden. Onthoud wel dat je voorzichtig moet zijn, omdat je niet wilt eindigen in een drugs oorlog tussen meerdere bendes.

Met features zoals Factions/Gangs, Steden, PvP, Questen en nog veel meer kan je er vrijwel zeker van zijn dat je je weg zal vinden binnen DrugRun.

LET OP: DrugRun is een server gebaseerd op het produceren en verkopen van drugs, wij moedigen het gebruik van drugs in het echte leven absoluut niet aan, en raden het zelfs af. Zoals te zien in de titel van dit topic, is deze server voor 16 jaar en ouder. Indien jij jonger bent dan is het je eigen verantwoordelijkheid, kinderachtig gedrag word dan ook bestraft met een ban.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2021 serverpact.nl