Vote for Minecraft Website ohacks.com

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (18 minutes ago)
Uptime 61.52 %
Website http://ohacks.com/minecraft-hacks-cheats/
IP: 151.80.109.138:25580
Kopieer

Survival Legaal Versie 1.10

Beschrijving

De spelwereld wordt procedureel gegenereerd als spelers verkennen, met behulp van een zaad die wordt verkregen uit de systeemklok op het moment van de schepping van de wereld, tenzij handmatig opgegeven door de speler. Hoewel er beperkingen op beweging op en neer, zorgt Minecraft voor een oneindig grote game wereld te worden gegenereerd op het horizontale vlak, slechts technische problemen tegenkomt wanneer uiterst verre locaties reached.nb die het spel dit zijn bereikt door het opsplitsen van de gegevens van de game wereld in kleinere secties genaamd "brokken", die alleen worden gemaakt of in het geheugen geladen wanneer spelers in de buurt zijn.

Het spel van de fysica systeem is vaak beschreven door commentatoren als onrealistisch. Meest solide blokken worden niet beïnvloed door de zwaartekracht. Vloeistoffen vloeien voort uit een blok van de bron, die kan worden verwijderd door het plaatsen van een massief blok in plaats daarvan, of door het opscheppen in een emmer. Complexe systemen kunnen worden gebouwd met behulp van primitieve mechanische apparaten, elektrische circuits en logica hekken gebouwd met een in-game materiaal bekend als redstone.

Minecraft beschikt over twee alternatieve afmetingen naast de belangrijkste wereld — de Nether en het einde. De Nether is een dimensie van hel-achtige is toegankelijk via de speler-gebouwd portalen die bevat vele unieke middelen en kan worden gebruikt om te reizen grote afstanden in de overwereld. Het einde is een kale grond waarin een baas draak genaamd de draak Ender aanwezig is. Het doden van de draak cues van het spel eindigt kredieten, geschreven door de Ierse Auteur Julian Gough. Spelers mogen dan teleport terug naar hun oorspronkelijke spawn-punt in de overwereld en ontvangt "The End" prestatie. Er is ook een tweede baas genaamd "The Wither", die na de nederlaag druppels van een specifiek materiaal nodig om te bouwen van een plaatsbare baken dat bepaalde capaciteiten van alle nabijgelegen spelers kunt verbeteren.

Het spel bestaat hoofdzakelijk uit vier spelmodi: survival, creative, avontuur en toeschouwer. Het heeft ook een veranderlijk moeilijkheid systeem van vier niveaus de eenvoudigste moeilijkheid (rustige) verwijdert alle vijandige wezens dat paaien.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl