Vote for Citycraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (1 month ago)
Uptime 19.48 %
Website http://benelux112.nl/
IP: kickoffgamecommunity.dmch.nl
Kopieer

Legaal Versie 1.8

Beschrijving

Welkom bij CityCraft, een server gebaseerd roleplay in een enorme wereld vol gebouwen en dorpen die zijn gebouwd en geëxploiteerd door zowel de overheid als de spelers zelf.

Hoe vind ik een huis om in te wonen?
U kunt vrijwel overal in de server leven. Alle grond in de woestijn (= land, dat niet reeds eigendom is van iemand anders) kunnen worden gekocht. Tegen een hogere prijs, kunt u ook het land kopen in de regering steden. Voor beide types land, kunt u contact opnemen met een moderator of een beheerder die zal in de gekozen regio (3 regio’s te weten: Oudbouw, Bungalowpark, Nieuwbouw) het land voor u regelen.
Als u nieuw bent op de server, is het een goed idee om een goedkope woning te huren van een perceel in de buitenwijken of om een appartement/bungalowhuis te huren voor een bepaalde periode.

Het kopen van een appartement/bungalowhuis is ook eenvoudig. Gewoon vragen in de server aan iemand die een huis/appartement/bungalow te koop heeft staan. volg de aanwijzingen van de verkoper en maak een mooie deal.
Hoe kan ik geld verdienen?
Er zijn vele manieren waarop je geld kunt verdienen.

Ga in dienst bij een werkgever (dat doet u door naar het uitzendbureau (gevestigd in Oudbouw) te reizen en daar aan de uitzendkracht te vragen naar een vacature. Indien u een vacature heeft gevonden die bij u past gaat u op sollicitatie gesprek met de werkgever op locatie.
Als u genoeg geld heeft kunt u zelf natuurlijk ook een winkel beginnen (dat doet u door een kavel/plot te kopen en er een winkel op te laten bouwen) indien u een eigen winkel laat bouwen, heeft u de keuze in eten enz te verkopen (items) of meubels of andere objecten

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl