Vote for UtF - FTB Infinity 1.7.10

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem gwndean
Status Offline
Spelers Onbekend (1 month ago)
Uptime 28.93 %
Website http://unleashthefantasy.nl
IP: play.unleashthefantasy.nl
Kopieer

Survival Legaal Votifier Server Versie 1.7.10

Beschrijving

image


IP = play.unleashthefantasy.nl
Website = www.unleashthefantasy.nl

image

Welkom i op de vote pagina van Unleash the Fantasy, afgekort UtF. Misschien dat sommige mij nog wel kennen van CrypticCraft, CtC Direwolf20 en UtM Monster, ik ben weer opnieuw een server gestart. Deze keer is hij nog beter dan de voorgaande drie modpack servers. Iedereen is natuurlijk welkom op de server, zowel oude als nieuwe spelers.

image

Dit is het FTB Infinity modpack, met zijn 150+ mods is dit zeker geen klein pack. Door het aantal mods dat op Minecraft versie 1.7.10 zal je niet snel uitgespeeld raken. De complete lijst kun je "hier" (Link: https://feedthebeast.atlassian.net/wiki/display/PML/Infinity+1.7) vinden.

Hoe je het modpack moet installeren:
http://unleashthefantasy.nl/hoe-installeer-ik-dit-modpack/


image

Mijn server loopt op Bukkit, wat betekend dat er plugins aanwezig zijn. Ik heb een groot aantal plugins geïnstalleerd voor de beste speelervaring. Denk hierbij aan plugins om griefen tegen te gaan. Een voorbeeld hiervan is CoreProtect, hiermee kan de staff griefs terugdraaien, je hoeft dus nooit bang te zijn voor griefs. LWC is ook aanwezig, hiermee worden al je machines automatisch beveiligd.
Om jezelf tegen griefs te verdedigen heeft de staff de bevoegdheid om regions te maken voor spelers, in deze region kunnen jij en je vrienden ongestoord spelen zonder je zorgen te maken om gegrieft te worden.

Om jezelf tegen griefs te verdedigen heeft de staff de bevoegdheid om regions te maken voor spelers, in deze region kunnen jij en je vrienden ongestoord spelen zonder je zorgen te maken om gegrieft te worden.

image

Owner:

image Wesleyyy_

image

De server wordt gehost bij "Smiba Hosting" (Link: http://www.smibahosting.nl), heeft 8 GB RAM en staat op een SSD. Hierdoor is de lag minimaal en kunnen jullie fijn zonder lag op de server spelen.

Op de website is nog meer informatie te vinden. Hier heb ik onder andere uitgelegd hoe je dit modpack installeert. Ook kun je hier vinden voor welke ranken en items je kan doneren, hoe je dit doet en wat de banned items en regels zijn.

Wat je kan verwachten van deze server:
- Goed geconfigureerde plugins.
- Een volwassen staffteam.
- Een fijne sfeer.
- TPS van boven de 19.
- Zo min mogelijk gebanned items.
- Duidelijke regels.

Gebanned items:

http://www.unleashthefantasy.nl/banned-items/

Regels:

http://www.unleashthefantasy.nl/regels/

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl