Vote for XylonCraft

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (37 minutes ago)
Uptime 6.67 %
Website http://www.youtube.com/user/XylonGames?feature=mhee
IP: play.xyloncraft.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Legaal Versie 1.4.6

Beschrijving

[center][img]http:mag.racked.eucimage3796xyqXylonCraftplay.xyloncraft.nlmca.png[img][center]
Hallo mensen,
Ik ben Wouter, ook wel bekend als Xylon, ik ben de oprichter van XylonCraft. In dit topic ga ik jullie wat meer vertellen over onze server. XylonCraft is in eerste instantie begonnen als een server die hoorde bij mijn YouTube kanaal, XylonVids en later XylonGames, echter heb ik nu niet veel tijd meer voor YouTube en staat de server (bijna) los van het YouTube kanaal.
Onze server staat er om bekend een gezellige en warme community te hebben. Mensen praten veel met elkaar, leren elkaar zo kennen en maken vrienden. Dus kom ook eens een kijkje nemen op een van Nederlands gezelligste Minecraft servers.
[b]Server ip:[b] play.xyloncraft.nl

[center][img]http:mag.racked.eucimagei340.1Server+FeaturesXylonCraft+in+het+kortmca.png[img][center]
Ik begrijp dat je misschien helemaal geen zin hebt om lappen met tekst te moeten lezen. Vandaar dat ik hier nu de server beschrijf in een aantal korte punten. Zodat jij in een oogopslag kan zien waarom XylonCraft zon vette server is en zo snel mogelijk wilt joinen.
[list]
[li]Geen Whitelist[li]
[li]Gezellige Community[li]
[li]Multiworld: SurvivalHardcoreCreativeFun[li]
[li]247 online[li]
[li]Geen overvloed aan onbekende spelers[li]
[li]geen ingewikkelde systemen en regels[li]
[list]

[center][img]http:mag.racked.eucimagei358MultiworldVoor+ieder+wat+wils%21mca.png[img][center]
Zoals ik al eerder heb verteld beschikt XylonCraft over meerdere werelden. Wij hebben hier voor gekozen om iedereen te vreden te houden. Jij kan dus zelf bepalen waar je zin in hebt, als jij wilt survivelen dan doe je dat. Of misschien heb je wel zin in een minigame? Het kan allemaal. Hieronder geef ik een uitleg van de 4 werelden in XylonCraft.

[b]Survival:[b]
Dit word gezien als de hoofd wereld in onze server, ookal komt de Hardcore wel akelig dicht in de buurt. De survival wereld is zoals je minecraft eigenlijk gewend bent, je moet opzoek gaan naar resources en bouwt op die manier jou empire op. Alleen nu doe je dit alles samen met vrienden.

[b]Hardcore:[b]
Deze wereld lijkt het meeste op de normale survival wereld, echter gelden er bijna geen regels in deze wereld. Het is ieder voor zich. Zo mag je elkaar hier bijvoorbeeld grieven en vermoorden, dit alles doe je om het elkaar zo moeilijk mogelijk te maken. Jouw ultime doel is om heer en meester over de Hardcore wereld te worden. Er zitten een paar leuke twists in deze wereld, zo krijg je iemands hoofd als trofee als je die gene vermoord hebt.

[b]Creative:[b]
Misschien is al dat survivalen helemaal niets voor jou en bouw jij liever de mooiste kunstwerken. Nou dat kan ook, in XylonCraft. De Creative wereld is dan de perfecte wereld voor jou, eigenlijk is dit weer creative zoals je gewend bent van minecraft alleen dan net iets anders. Zo kan je niet zomaar overal bouwen maar krijg je een plot voor je eigen alleen. Zodat niemand jouw bouwwerk in de weg kan zitten of slopen.

[b]Fun:[b]
De fun wereld is misschien wel de leukste wereld in onze server. Deze wereld is nog in aanbouw, maar ik ga je wel alvast vertellen wat je hier kan gaan doen. Deze wereld is eigenlijk een wereld vol met minigames. Zo komen er spleef arenas, piggie races en nog veel meer. Verder zullen er in deze wereld ook wedstrijden gehouden worden.

[center][img]http:mag.racked.eucimagei321MultimediaScreenshots+.38.+Video%27smca.png[img][center]
[center]Binnenkort zal ik hier wat screenshots plaatsen.[center]

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl