Vote for MiningHeaven

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Uptime 4.2 %
IP: miningheaven.dmch.nl
Kopieer

Survival PvP Legaal Versie 1.8

Beschrijving

MiningHeaven

Dat zijn wij, een Nederlandse Minecraft server voor serieuze, gezellige en vooral creative spelers. De server bestaat voornamelijk uit een survival wereld waarin jij, als minecraft speler, overgeleverd word aan de natuur van minecraft. Hierbij speelt natuurlijk creativiteit een rol, voornamelijk wanneer jij je probeert te verschuilen in je zojuist-gemaakte huisje. Het belangrijkste van de server is dat de speler een gezellige tijd heeft op de door ons gereguleerde server. Zo spelen wij ook mee, en zorgen we voor een juiste, gemoedelijke sfeer.


Onze staff bestaat uit een meertal serieuse, actieve en ervaren spelers welke je helpen bij het spelen op onze server. Zo organiseert de staff leuke spellen en activiteiten voor de verandering. Zo helpt de staff je ook met het repareren van je huis, nadat je iets te overmoedig je openhaard aan hebt gestoken, of nadat je perongeluk het bos in de omgeving omgezet hebt tot een vietnam plaatje. Overleg met de spelers speelt bij ons een zeer belangrijke rol, en zo zullen wij ook zeker gehoor doen aan eventuele tips of adviezen.

Tot slot willen wij, van het MiningHeaven team jullie een gezellige, leuke, creative en fijne tijd toewensen op onze server..

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl