Vote for ♛ KingSize Emperors ♛

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem zrblkmstprf
Status Offline
Spelers Onbekend (1 month ago)
Uptime 28.96 %
Website http://www.kingsizeminecraft.nl
IP: xxl.kingsizeminecraft.nl
Kopieer

Survival Creative PvP Mini Games Factions Skyblock Legaal Votifier Server Versie 1.8.4

Beschrijving

★★★▂▃▅▆▇♛KingSize♛▇▆▅▃▂★★★

KingSize Minecraft, is zoals de naam al aangeeft de server met alle toeters en bellen.
Wij hosten onze server op onze eigen hardware met ruimte voor 500 slots, de server draait uiteraard op een van de beste netwerken van nederland om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk lag hebt.
Ook is onze server voorzien van 2 razendsnelle SSD schijven die er samen voor zorgen dat we nooit de bestanden van onze server zullen kwijt raken :) En alsof dat nog niet goed genoeg is hebben we er ook nog een backup harddisk in zitten die elke nacht een complete backup maakt van de hele server.
Zo zijn we altijd voorbereid op de meest ernstige denkbare situatie :)

Waarom heet het KingSize?
Nou, heel simpel omdat onze server mega groot is.
Wij hebben onder anderen,

PvE (Survival, hier kun je gewoon vrij survivallen zonder dat andere spelers je kunnen doden, je kunt je huis claimen zodat niemand het kan griefen zonder dat je daarvoor hoeft te doneren.)

PvP (De naam zegt het al, Player versus Player, hier kun je een Faction oprichten en samen met je vrienden tegen andere Factions vechten, griefen is volledig toegestaan er zijn vrijwel geen regels, maar je kunt natuurlijk niet zomaar een faction griefen. dan moet je hem eerst veroveren.)

Chaos (Dit is het unieke KingSize Chaos, Heb je wel is een zwaard gezien met Sharpness 20? nou hier vallen ze letterlijk uit de lucht. tijdens elke dropparty, de dropparties zijn zowiezo 1x per dag maar met grote regelmaat zijn ze ook wel 10x per dag., tevens staat hier ook TNT en PVP aan, het is een complete chaos in de wereld, bij de spawn is een shop waar je vrijwel alles kunt kopen, ahum.. krijgen want het meeste is zelfs compleet gratis ZELFS DIAMANT.)

SkyBlockvP (KingSize heeft het unieke SkyBlockvP bij ons kun je Skyblocken en als je er zin in hebt even bij de SkyBlock spawn in de PvP zone duiken om wat extra items te pikken van een ander, ook hebben we ruilblokjes en een uitgebreide shop waar vrijwel alles te koop is. maak je niet druk, als je niet wilt pvpen ben je compleet veilig want dit staat vrijwel overal uit, behalve in de PvP Zone.)

Freebuild (Ook hebben wij een Creative wereld maar bij ons is het net even anders, je kunt niet zomaar overal bouwen en je hoeft ook niet perse een plot te kopen, plots kopen kan ook helemaal niet die moet je verdienen/krijgen door iets heel super moois te maken, buiten de blauwe lijn kun je op onze server gewoon vrij bouwen, zolang je het wel eerst even claimed natuurlijk. op deze manier is onze freebuild wereld vrijwel grief vrij :) dat houd het voor iedereen leuk.)

MINIGAMES.:

Infected (Je begint allemaal als mens, na een tijdje verrandert er 1 iemand in een zombie, de zombie moet de mensjes infecteren en de mensjes moeten de zombie doden, maar het worden steeds meer zombies. Kun jij het overleven als mens? kun jij de uitdaging aan? kom erachter op KingSize.

Hunger Games (Wie moet ik het nog uitleggen? Wie kent dit nog niet? Als je het nog niet kent is het ECHT tijd om even langs KingSize te huppelen om dit te komen spelen. Maar als je liever eerst een idee wilt wat het is, kijk dan de film Hunger Games gewoon.)

The Walls (Dit spel is ontzettend leuk, je begint allemaal met 2 personen op een eigen stukje land en moet jezelf 15 minuten lang voorbereiden op een spektaculair pvp gevecht met 4 andere groepen, na 15 minuten valt de muur omlaag en kun je naar elkaar toe., vergeet niet dat de enigste manier om aan diamond te komen is door dit te hakken in het midden van de map.)

PaintBall (Zoals de naam al zegt, je komt met zijn allen in een map terecht en kan elkaar overhoop schieten met een paintball geweer, paintball granaat, of door een paintball turret neer te zetten, maar er is zelfs een luchtaanval. om meer geld te verdienen moet je zoveel mogelijk spelers verslaan.)

MobArena (Vechten tegen mobs tot je er dood bij neervalt, en dat bedoel ik dan ook letterlijk. de mobs blijven komen en het worden er alleen maar meer, pas zodra jij dood bent houd het op.)

Spleef (Je begint met een groep in een arena (met 3 vloeren) dan moet je elkaar door de vloer laten zakken en degene die het langste overleeft is de winnaar)

Capture the Flag (Dit spel is echt oldskool, Je speelt in teams, rood en blauw, je hebt allebij een vlag en het doel is om de vlag van de tegenstander naar jouw spawn te brengen. doe je dit 10x dan heeft jouw team gewonnen)

Team Fortress 2 (Bij dit spel gaat het erom dat het ene team bepaalde punten verdedigd die het andere team moet overnemen, als het overnemende team de meeste punten heeft heeft het verdedigende team de ronde verloren)

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2020 serverpact.nl