Vote for superserver

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Uptime 0 %
Website http://superserver.net
IP: 84.84.85.164:8484
Kopieer

Versie 1.2

Beschrijving

Spam/vandalisme is absoluut verboden.
3. Pagina\\\'s die gaan over zeer simpele dingen, bijv. \\\"Huis\\\", \\\"Verwijderen\\\", etc. zijn niet toegestaan. Dit soort pagina\\\'s zijn overbodig omdat iedereen hier wel op kan komen. 1. Dit is inclusief spelletjes die in Minecraft zelf gespeeld worden, met uitzondering van \\\"Spleef\\\".

4. Bij het maken van een pagina, voeg zoveel mogelijk inhoud toe en indien mogelijk afbeeldingen. Pagina\\\'s die hieraan niet kunnen voldoen kunnen verwijderd worden i.v.m. tekort aan inhoud.
5. Beledigende inhoud is NIET toegestaan.
6. Pagina\\\'s over mensen in de community zijn enkel toegestaan wanneer die persoon in kwestie een grote rol in de community heeft. 1. Dit geld niet voor pagina\\\'s met Gebruiker: in de titel.

7. Blijf bij de feiten - maak geen onzinpagina\\\'s of pagina\\\'s die spelers kunnen misleiden. 1. Dit is inclusief gegevens gebaseerd op speculaties!

8. Pagina\\\'s die bepaalde strategieŽn/ontwerpen en dergelijke uitleggen horen te worden geplaatst als subpagina\\\'s onder Lessen. (bijv. Lessen/Broodje Kaas) 1. Het is toegestaan om te linken naar handleidingen indien het veel te maken heeft met het desbetreffende artikel.
2. Dit is inclusief navigationele toepassingen van blokken, items of texturen.

9. Pagina\\\'s over server aanpassingen/handleidingen/functies behoren geplaatst te worden als subpagina\\\'s. (bijv. Watson/Kroepoek als de server Watson heet en de aanpassing Kroepoek)
10. Pagina\\\'s over door gebruikers gerunde servers zijn niet toegestaan.
11. Pagina\\\'s over fan gemeenschappen zijn niet toegestaan.
12. Voeg a.u.b. een samenvatting toe wanneer je een pagina bewerkt.
13. Kopieer niet direct pagina\\\'s over van andere wiki\\\'s.
14. Pagina\\\'s over servers die door een derde partij zijn gemaakt zijn alleen toegestaan wanneer de server is vrijgegeven aan het publiek.
15. Pagina\\\'s die gaan over client mods mogen alleen wanneer de client mod niet kan bijdragen aan valsspelen of vandalisme binnen Minecraft. 1. Voeg deze artikels toe als \\\"sub-artikelen\\\" bij de mods artikels.

16. Links naar video\\\'s zijn alleen toegestaan wanneer dit de enige manier is om iets uit te leggen. Voor meer informatie kun je de (Engels) bekijken.
17. Wij zijn geen bestands-hosting service. Als een bestand niet wordt gebruikt, dan word het vrij snel al verwijderd.
18. BeŽindig commentaar op een discussiepagina altijd met ~~~~. 1. Als je commentaar ziet zonder handtekening, kijk dan in de gechiedenis van de pagina om de gebruikersnaam en datum te vinden van deze persoon en gebruik de unsigned sjabloon om ze eraan te herinneren.

19. Dingen die niet in het spellen zitten en alleen bedacht zijn door mensen (\\\"legendes\\\", hoaxen, religies, etc.) zijn niet toegestaan. Deze hebben niet met het spel te maken en worden vooral gebruikt om te trollen.
20. Als je een afbeelding toevoegt, zorg dan dat deze precies dezelfde naam krijgt als op de Engelse wiki en let op de grootte van een afbeelding. Upload niet een te kleine versie. 1. Bij nieuwe afbeeldingen is alleen de originele texture pack toegestaan.
2. Deze regel is niet van toepassing bij artikelen over mods.

21. Misbruik van meerdere accounts wordt niet getolereerd. 1. Onacceptabele gebruikersnamen zullen voor een oneindige tijd geblokkeerd worden. Individuele acties tegen IP adressen zullen overwegen worden. Dit ligt aan de ernst van het misbruik.

22. Door beperkingen van de server zijn er geen sjablonen toegestaan in gebruikers handtekeningen.

Let op: Pagina\\\'s in Gebruikersomgeving kunnen overal voor gebruikt worden, maar regels 1, 2, 5, 13, 15/A, 21/A en 22 moeten nog steeds nageleefd worden.

Uitzonderingen op deze regels kunnen gemaakt worden, maar alleen met toestemming van een Minecraft Wiki beheerder.

Bedankt voor het volgen van deze regels.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2022 serverpact.nl