Vote for UtM- Direwolf20 1.7.10

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem djheineken1
Status Offline
Spelers Onbekend (25 minutes ago)
Uptime 58.24 %
Website http://utmserver.nl
IP: 178.18.142.23:36955
Kopieer

Survival Legaal Votifier Server Versie 1.7.10

Beschrijving

image


IP = play.unleash-the-monster.nl
Website = www.utmserver.nl

image

Welkom in het topic van Unleash the Monster, afgekort UtM. Misschien dat sommige mij nog wel kennen van CrypticCraft en CtC Direwolf20, ik ben weer opnieuw een server gestart. Deze keer is hij nog beter dan de voorgaande twee modpack servers. Iedereen is natuurlijk welkom op de server, zowel oude als nieuwe spelers.

image

Dit is het FTB Direwolf20 1.7.10 modpack. Dit modpack kennen jullie vast wel van Direwolf20, een bekende YouTuber. Het modpack bevat meer dan 100 mods en loopt op versie 1.7.10, hierdoor zul je niet snel uitgespeeld raken. Dit modpack bevat ook een aantal bekende mods die jullie vast wel kennen van andere FTB modpcacks, denk hierbij aan: IndustrialCraft3, BuildCraft, Project-Red en nog veel andere. De complete lijst kun je "hier" (Link: http://ftb.gamepedia.com/Direwolf20_(1.7.10)) vinden.

Hoe je het modpack moet installeren:
http://www.utmserver.nl/hoe-installeer-ik-dit-modpack/


image

Mijn server loopt op Bukkit, wat betekend dat er plugins aanwezig zijn. Ik heb een groot aantal plugins ge�nstalleerd voor de beste speelervaring.Denk hierbij aan plugins om griefen tegen te gaan, Prism, hiermee kan de staff griefs terugdraaien, je hoeft dus nooit bang te zijn voor griefs. Ook is LWC aanwezig hiermee kan je allemaal items locken voor jezelf of anderen.

Om jezelf tegen griefs te verdedigen heeft de staff de bevoegdheid om regions te maken voor spelers, in deze region kunnen jij en je vrienden ongestoord spelen zonder je zorgen te maken om gegrieft te worden.

image

Owner:

image Wesleyyy_

Admin:

image Dahaka_666


image

De server wordt gehost bij "Smiba Hosting" (Link: http://www.smibahosting.nl), heeft 8 GB RAM en staat op een SSD. Hierdoor is de lag minimaal en kunnen jullie fijn zonder lag op de server spelen. De server zal bijna onmiddellijk worden ge�pgrade als de TPS te laag is.

Op de website is nog meer informatie te vinden, hier heb ik ook twee tutorials gemaakt. Hier heb ik uitgelegd hoe je dit modpack installeert en hoe je Opitifine installeert. Ook kun je hier vinden voor welke ranken en items je kan doneren, en hoe je dit doet. De website staat helemaal bovenaan in dit topic vermeld.

Wat kun je verwachten van deze server?

- Goed geconfigureerde plugins.
- Een volwassen staffteam.
- Een fijne sfeer.
- TPS van boven de 19.
- Zo min mogelijk gebanned items.
- Duidelijke regels.

Gebanned items:

http://www.utmserver.nl/banned-items/

Regels:

http://www.utmserver.nl/regels/


image

De server zal waarschijnlijk nog wel wat schoonheidsfoutjes bevatten, dit is vrij normaal met modpack servers, als deze gevonden worden zullen ze zo snel mogelijk verholpen worden.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl