Vote for Craftbox

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Uptime 10.31 %
Website http://craftbox.nl/
IP: Craftbox.nl
Kopieer

Versie 1.2.4

Beschrijving

Gegroet allen,

Namens Craftbox, een gezellige Nederlandstalige Minecraft community, wil ik jullie graag wat over ons vertellen. In het tweede half jaar van 2011 heeft een groep vrienden van uit heel Nederland - en sommigen uit BelgiŽ - besloten om een eigen Minecraft server op te starten.

Met de nodige geschiedenis achter de rug en na een hoop geleerd te hebben van vorige ervaringen, wordt democratie en communicatie als hoogste prioriteit gezien binnen deze community. Vanuit dit standpunt worden zoveel mogelijk beslissingen overlegd met de rest en al dan niet uitgevoerd. Om dit te verwezenlijken is het nodig om een volwassen community te hebben, daarom zijn wij ook op zoek naar mensen die zich hiernaar kunnen gedragen.

Onze community is erg actief op Teamspeak en wij hopen dan ook dat iedereen die bij ons komt spelen daaraan mee doet. Teamspeak is ons communicatiemiddel, ook op momenten dat er even geen Minecraft gespeeld wordt. Andere spellen worden namelijk binnen de community ook actief samen gespeeld.

Verdere informatie is te vinden op www.craftbox.nl.

Met vriendelijke groet,

Een Craftbox-lid.

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2022 serverpact.nl