Vote for HappyMine

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 16
Laatste stem Munchkin__
Status Online
Spelers 0 / 32 (53 minutes ago)
Uptime 84.76 %
Website https://happymine.nl
IP: play.happymine.nl
Kopieer

Survival Creative Hardcore Legaal Votifier Server Versie 1.20.2

Beschrijving

HappyMine is een kleine gezellige server die zicht richt op de community. In de afgelopen jaren hebben we namelijk gemerkt dat deze community van spelers zorgt voor een gezellige, levendige sfeer. In de hub, tijdens het parkour, in survival, creative en verschillende minigames. Hieronder staat wat informatie over de server, mocht je dat leuk vinden om te lezen. Wij, het HappyMine staffteam, hopen jou snel te zien op de server, alvast veel speelplezier.

Survival:
Survival is belangrijk voor ons als HappyMine. Daarom voegen we ook verschillende dingen toe en updaten deze ook. Zo hebben we een plugin die ervoor zorgt dat jij samen met je vrienden kan bouwen in je eigen town. Word jij de grootste town van HappyMine. Ook proberen wij ervoor te zorgen dat donators hier ook écht waar voor hun geld krijgen. Ze kunnen namelijk zelf kiezen in welke volgorde welke commando’s willen activeren. Zo kunnen zij gebruik maken van een jetpack, die ervoor zorgt dat je voor korte tijd kan vliegen. Maar ook aan de reguliere spelers is gedacht, zo kan iedereen een playershop kopen, om daar zijn of haar eigen spullen te verkopen. En door dat te doen kan je geld verdienen, ook wel je balance genoemd. Van deze balance kan je in de servershops (verspreid in de spawn) blokken en andere handige materialen kopen, die je vervolgens kan gebruiken in je town of survival base. Wanneer kom jij survivalen?

Creative:
Mocht je toch nog even willen nadenken over je design van je ultieme survival base? Of gewoon willen bouwen? Ook dat kan, in de creative server, iedereen kan hier plots claimen, met een grootte van 64x64 blokken. Jij bent de baas over wat je bouwt. Of het nou toch een ontwerp is voor je survival base, of een leuke quest, parkour, of een adventure map is, het maakt niet uit. Wanneer kom jij gezellig langs en bouw je de sterren van de hemel?

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl