Vote for Atlastopia

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Uptime 32.56 %
Website http://www.atlastopia.nl
IP: 188.122.88.137:25579
Kopieer

Survival Cracked Versie 1.7.4

Beschrijving

We zijn op zoek naar toegewijde Minecrafters, Die leuke projecten kunnen bouwen en die goed genoeg zijn om te kunnen overleven in de wereld van AtlasTopia. Word lid van onze Gemeenschap. Onze server is een 24/7 No-Whitelist Dedicated Server die altijd up to date is.

&#9733Regels&#9733
We zijn op de regels streng en hebben dan ook verschillende beveilig plugins actief. Spam, Fly, Xray, Caps, vloeken, Griefing, zijn dan ook niet toegestaan op deze server. Onze medewerkers volgen spelers als we geloven dat er een regel wordt verbroken en we werken meestal met een 3 stappenplan (waarschuwen, kicken, bannen) de straf is afhankelijk van de ernst van de situatie. Onze medewerkers zijn volwassen, en zullen niet aarzelen om iemand van het spel te verbannen .

&#9733Protect/Bescherming&#9733
bescherming is een belangrijk concept in onze server . Wij gebruiken geen "Protection Area�s" We gebruiken "Logblock" Elke keer als iemand een blok breekt op onze server, wordt deze toegevoegd aan een database van records. Zodra je je realiseert dat er iets ontbreekt of stuk is, Dan neem je contact op met een staffslid die kan gemakkelijk opzoeken wie de dader is, en al hun acties ongedaan maken. Op deze manier zijn niet alleen uw gebouwen veilig, maar nu kunnen we acties van de griefers met eenvoud en gemak aanpakken.

Verder bieden we protection aan voor kisten/deuren/en ovens zodat alleen u of degene die u opgeeft toegang heeft. Onze sterkste troef is onze vriendelijke gemeenschap, als u op zoek bent naar een legit survival server om te spelen dan is AtlasTopia de place to be.


Server video


Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2024 serverpact.nl