Vote for Sharktopia

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 63
Laatste stem SuperLars001
Status Online
Spelers 11 / 50 (4 minutes ago)
Uptime 31.68 %
IP: 85.114.135.204:26848
Kopieer

Legaal Votifier Server Versie 1.10

Beschrijving

Webshop: http://uhnsharkoon.buycraft.net/

IP: 85.114.135.204:26848

Wat is Minetopia?
Minetopia is een gamemode waar je het echte leven beleefd, maar dan in minecraft. Je kunt er van alles doen, zoals een bedrijf starten, een huis kopen, geld verdienen, crimineel worden en nog veel meer, maar dat zul je van zelf wel ontdekken tijdens je speeltijd op de server.


Een bedrijf starten

Op Sharktopia kun je ook je eigen bedrijf starten. Dit hebben we expres niet al te moeilijk gemaakt, zodat iedereen dit kan doen. Je moet natuurlijk beginnen met een plot te kopen. Dit kun je doen bij de makelaar. Zodra je je plot hebt gekocht, kun je een bouwaanvraag doen in het bouwbedrijf. Hierin moet staan wat voor soort gebouw je wilt, huis of winkel (en wat voor winkel), en precies uitgelegd hoe jou gebouw er uit moet zien. Je huis wordt meestal binnen 1 dag gebouwd. Nadat je gebouw gebouwd is, kun je KvK aanvragen. Met een KvK bewijs kun je inkopen gaan doen en dat is heel belangrijk als je bij jou bedrijf producten verkoopt. Dit is daarom dan ook het volgende wat je moet doen. Na dat je al deze stappen hebt gevolgd, kun je jou producten gaan verkopen.

Verschillende steden

Op Sharktopia hebben we verschillende steden. Dit hebben wij omdat elke stad een verschillende sfeer heeft, en daarom elke speler zijn favoriete stad kan uitkiezen en daar te gaan wonen. Er zullen in de toekomst nog veel meer steden bij komen. Hier een overzicht van de steden die er tot nu toe zijn.

Sharkville
Sharkville is de stad waar iedereen spawned. De kans is dus ook groot dat je hier je eerste plot gaat kopen of je eerste baantje scored. Het is een erg drukke maar toch gezellige stad. Er zijn veel verschillende winkels, van kleding- en etenswinkels tot hoeden- en vuurwerkwinkels. Oftewel, een enorm gezellige stad.

Wastelands
Wastelands is een heel ander soort stad dan Sharkville. In Wastelands gelden geen regels, waardoor je er kunt doen wat je wilt zonder er voor gearresteerd te worden. Daarom is Wastelands dé plek voor criminelen. Wastelands heeft een erg warm klimaat, neem daarom altijd wat te drinken mee.

Sunnyville
Sunnyville is een van de nieuwere steden. Het is een vakantie stad waar voornamelijk huizen staan. Er zullen hier maar een paar winkels gebouwd worden. Je kunt er ook boten kopen die goed gelegen op het water staan. Sunnyville is dus dé stad voor mensen met stress of lust naar rust.

Staff-team
Op Sharktopia hebben wij een klein, maar heel actief staff-team. Deze mensen staan altijd klaar om je te helpen. Als je vragen hebt, kun je ze altijd stellen bij hun. Wij zullen deze met veel aandacht bekijken. Deze mensen vormen het staff-team:

- Owner: UhnSharkoon
- Admin: JustMarick
- Admin: xNickPvPx
- Admin: BroodjePauper

Slot
Wij willen je graag bedanken dat je de tijd hebt genomen om alle informatie over onze server te lezen. Als je nog enige vragen hebt, kun je die altijd stellen op de server of je kunt mij contacteren via skype: [email protected] Wij hopen je graag terug te zien op onze server.

Met vriendelijke groeten,

Het Sharktopia Staff-Team

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2017 serverpact.nl