Vote for Minetopia server "ModernCraft"

U kan niet voten op mobiele apparaten.

Statistieken
Votes 0
Laatste stem Nog geen enkele stem.
Status Offline
Spelers Onbekend (43 minutes ago)
Uptime 0 %
IP: nog niet bekend
Kopieer

Vanilla Legaal Versie 1.8 x 1.12

Beschrijving

Discord Invite link: https://discord.gg/RzdEwk5
Minecraft IP: Momenteel nog onbekend, join de Discord server voor meer informatie.


ModernCraft is een realistische minecraft server gebaseerd op het concept Minetopia van DDG. De opbouw van ModernCraft is begonnen op 20 Januari 2019 en is in volle opbouw. De server is een deel van een nieuw netwerk genaamd MortalKingdom, op dit netwerk ga je RemakeKingdom, PvP en ModernCraft vinden. Vind jij het leuk steden te ontdekken, politie agent te zijn of je eigen winkel te beginnen met vrienden? En houdt je van een gezellige en vriendelijke community? Neem dan een kijkje op onze Discord waar alle informatie over de server opstaat.


Op ModernCraft is het concept anders dan op anderen Minetopia servers, op onze server is alles zo realistisch mogelijk gemaakt. Hierbij kan je denken aan realistische prijzen en banen. Ook hebben één grote map met meerdere steden in plaats van verschillende werelden. Hoe groter de server wordt hoe meer steden er bij gaan komen.


Wij de staff van ModernCraft zoeken momenteel nog mensen om het staff team te versterken, en spelers om op de server te komen spelen. Ook zoeken wij nog Burgemeesters, wethouders, winkel-eigenaren, brandweermannen of vrouwen, politie agenten, winkel medewerkers, en bewoners. Lijkt het jou leuk om op onze server te komen spelen als de server af is? Join dan onze Discord server alvast waar alle informatie over de server wordt gegeven en waar je op de hoogte blijft van updates, en kan praten met onze spelers. De Discord link staat bovenaan de topic :).

Een website met gemaakt voor online servers zoals Minecraft!
Algemene Voorwaarden | Sitemap
©2012-2019 serverpact.nl